Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Wifi in Peru en Bolivia

   Peru-online-lama-kleinOp reis ben je even helemaal weg uit de dagelijkse beslommeringen. Toch is het soms best fijn om onderweg van wifi gebruik te kunnen maken. Even snel je mail checken, een foto van die gekke lama of Machu Picchu op Facebook posten of contact met het thuisfront onderhouden, het gaat allemaal net iets makkelijker wanneer je gebruik kunt maken van gratis wifi.

   Het heeft even geduurd voordat snel internet in Peru en Bolivia aanwezig was, maar in de grote steden en toeristische gebieden is dit inmiddels goed geregeld. In vrijwel alle posada’s waar je tijdens je reis met Riksja Peru verblijft, is gratis wifi beschikbaar. Vaste computers zijn er steeds minder, omdat men er op rekent dat reizigers tegenwoordig hun eigen laptop of tablet meenemen. Ook in restaurants en cafés kun je vaak van wifi gebruikmaken en kun je het personeel om een toegangscode vragen. Neem je geen smartphone of tablet mee op reis, dan vind je in alle grote steden nog altijd de oude vertrouwde internetcafés.

   In kleinere steden en afgelegen gebieden kan het internet nog steeds traag werken of kan er geen WIFI beschikbaar zijn. Verblijf je tijdens je reis juist graag op plaatsen waar je je echt afgesloten van de buitenwereld voelt, kies dan voor onze bouwstenen in de Colca Canyon, de Amazone of de zoutvlakte van Uyuni. Deze plekken zijn gegarandeerd wifi-vrij en je komt hier dan ook echt tot rust terwijl je geniet van de bijzondere natuur!

   Geen reacties

   Reageren

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *