klm-kist-new

Vliegticket Peru nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Peru en Bolivia voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Peru- en Bolivia-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De vluchtprijs en vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud. De luchtvaartmaatschappij heeft het recht om de optie vroegtijdig te annuleren en de tijden en vluchtnummers zonder overleg aan te passen. Wij zullen jullie hiervan tijdig op de hoogte stellen.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Peru en Bolivia zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Peru- en Bolivia-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Peru, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Dit kosten vliegtickets Peru

KLM Laagseizoen vanaf €649,- p.p. Economy Route Werelddeal!Amsterdam - Lima
Hoogseizoen vanaf €1100,- p.p. Economy Overstap geen
Air Europa Laagseizoen vanaf €805,- p.p. Economy Route Amsterdam - Lima
Hoogseizoen vanaf €1168,- p.p. Economy Overstap Madrid
Air Europa Laagseizoen vanaf €1005,- p.p. Economy Route Amsterdam - Santa Cruz/Lima
Hoogseizoen vanaf €1340,- p.p. Economy Overstap Madrid
KLM Laagseizoen vanaf €1100,- p.p. Economy Route Brussel - Lima
Hoogseizoen vanaf €1400,- p.p. Economy Overstap Amsterdam
Iberia Laagseizoen vanaf €885,- p.p. Economy Route Brussel - Lima
Hoogseizoen vanaf €949,- p.p. Economy Overstap Madrid

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op economy class en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Peru).

Vliegen met KLM

Wij werken graag samen met KLM. Lees meer over de voordelen van vliegen met KLM.

Betaal de laagste prijs voor je vliegticket

Omdat we samenwerken met tal van luchtvaartmaatschappijen en Airtrade (IATA en ANVR) — de grootste ticketleverancier van Nederland -, zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Peru- en Bolivia-vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Vliegen via of naar Amerika / Canada

Als je via de USA naar Peru en Bolivia reist, dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website:https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is. Met ingang van 8 september 2010 zal de Amerikaanse overheid het bedrag van 14 USD in rekening brengen voor het aanvragen van ESTA-reistoestemming.

Vlieg je via Canada? Dan ben je verplicht om een ETA (Electronic Travel Authorization) aan te vragen (vergelijkbaar met de ESTA voor de Verenigde Staten). Ons advies is om deze verplichte reistoestemming minimaal vier weken voor vertrek te regelen. Heb je geen ETA dan kun je geweigerd worden op de vlucht of een boete krijgen. De kosten voor de aanvraag bedragen CAD 7,- per persoon en kunnen alleen met een creditcard betaald worden. Aanvragen doe je via ETA.

 

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Peru
Terug naar de hoofdpagina van Riksja Peru