Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag van 09:00-17:30 uur

  Inspiratie voor je vakantie Peru

  Tijdens een vakantie Peru vinden wij afwisseling belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Peru en Bolivia, maar ook wat wij als Peru online te bieden hebben aan jou als klant.

  Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Peru vakantie samen. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een vrijblijvend reisplan.

  Peru-vakantie-localsPeru-vakantie-colca-canyonperu-vakantie-zoutvlaktenTiticaca Peru vakantieperu-vakantie-plazaPeru-vakantie-zoutvlaktenPeru-vakantie-jungleCondor Peru vakantieperu-reis-marktperu-vakantie-boerPeru vakantie zeehonden

  Wij, Carin, Annemieke en Corina, vinden het ook leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele en leuke nieuwtjes met je te delen. Zo schrijft Carin over typische Peruaanse drankjes en de vijf must-see plaatsen in Peru naast Machu Picchu. Ook lees je het Peru reisverslag van reizigster Karin. Benieuwd naar onze laatste update? Lees deze op ons Peru reisblog.