Inspiratie voor je Peru-vakantie

Tijdens een vakantie door Peru vinden we afwisseling niet alleen belangrijk, maar ook dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Peru en Bolivia, maar ook wat we als Riksja Peru te bieden hebben aan jou als reiziger.

Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Peru-vakantie samen. Samen met onze ervaren Perufanaten zet je je wensen om in een vrijblijvend reisplan.

peru-machu-picchu-1Peru-vakantie-colca-canyonperu-vakantie-zoutvlaktenperu-vakantie-plazaPeru-vakantie-zoutvlaktenRondreis Chili Peru Atacama woestijnperu-reis-marktperu-vakantie-boerPeru vakantie zeehonden

Wij, Annemieke en Corina, vinden het ook leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele en leuke nieuwtjes met je te delen. Zo schreven we over typische Peruaanse drankjes en de vijf must-see plaatsen in Peru naast Machu Picchu. Ook lees je het Peru-reisverslag van reizigster Karin. Benieuwd naar onze laatste update? Lees deze op ons Peru-reisblog.

Verstuur je reisplan