Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Twee keer leuk nieuws uit Peru

   man-verrekijker

    

   Het is leuk om te merken hoe wij onderling, als collega’s, het nieuws in de gaten houden en wanneer we een bepaalde bestemming tegen komen met een leuk nieuwtje word je altijd even gewaarschuwd. Zo kreeg ik twee leuke onderwerpen doorgestuurd van mijn collega’s Karin en Lisanne.

    

   1. Nieuwe apensoort ontdekt! 

   Karin onderschepte een bericht in de media over een nieuwe apensoort dat in Peru is ontdekt. Het gaat om een titi-aapje: De Urubamba bruine titi. Het aapje leeft in de omgeving van Urubamba in de heilige vallei. We mogen trots zijn, want het aapje is ontdekt door een Nederlander: Jan Vermeer. Wil je het hele artikel lezen, klik hier.

   2. 4 tot en met 13 september: foodtruckfestival Lima

   peru-eten-lekkerLima is helemaal bij de tijd. Niet alleen in Nederland zijn food truck festivals razend populair, ook in Lima worden deze gehouden. Dit jaar vind alweer de achtste editie plaats. Deze start morgen (vrijdag 4 september), anderhalve week lang staat de groene kuststrook Costa Verda in het teken van lekker eten vanuit het hele land. Klik hier voor het complete artikel dat Lisanne me stuurde..

    

   Heb jij ook leuk nieuws uit of over Peru en Bolivia? Laat het ons dan zeker hieronder weten of ben je op zoek naar meer inspiratie en/ of tips gan dan naar ons overzicht met alle artikelen

   Geen reacties

   Reageren

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *