Bouwstenen Galápagoseilanden

Combineer Peru met Ecuador

Of je nu graag op de Galápagoseilanden zelf wilt slapen of liever het ruime sop kiest, met onze bouwstenen kan het allemaal. Verken de unieke eilanden voor de kust van Ecuador, waar de evolutie stil heeft gestaan. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar in combinatie met Peru, Bolivia of Chili. Zo bouw je je eigen Zuid-Amerika-rondreis. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele rondreizenBel of mail ons: wij, Zuid-Amerika-experts Annemieke en Corina, helpen je graag op weg.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring              Je slaapt kleinschalig en sfeervol
 Je ziet de highlights, maar mijdt de massa           Vervoer en excursies zijn geregeld

Kies je favoriete Peru bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Santa Cruz, San Cristobal en omliggende eilanden
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 1017,- p.p. bij 2 personen

Je verruilt het ruime sop en de wiebelige nachten voor een hotel met comfortabel bed. Je ziet veelal dezelfde dieren als bij de bootreis en ‘s avonds ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. 

Bij veel eilandhop tours ligt de nadruk op wandelen en geschiedenis. Bij deze tour hebben we juist gelet op een goede afwisseling en ligt de focus meer op dieren. Tijdens de tour nemen we je mee naar verschillende bijzondere plekken. Pas op dat er niet pardoes ergens een zeeleeuw voor je opduikt! Voor eventjes ben je zelf onderdeel van het eilandleven op de meest unieke eilanden ter wereld.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Eigenwijs eilandhoppen
Hotel met zwembad
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Peru reis!

Resduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 2304,- p.p. bij 2 personen (incl. retourvlucht Galapagos eilanden)

De boten in deze groep zijn goedkoper dan de andere klasses maar nog steeds niet goedkoop. In deze klasse hebben we zowel een motorboot als een zeilboot geselecteerd. Zeilboten op de Galapagos eilanden varen bijna altijd op de motor. Stel je er niet op in dat de zeilen gehesen worden, des te leuker is het als de kapitein besluit om dit wel te doen.

Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 3165,- p.p. bij 2 personen (incl. retourvlucht Galapagos eilanden)

De boten uit klasse 2 zijn altijd motorboten die meer comfort bieden dan klasse 1. Er is meer beweegruimte op de boot en ook de cabines zijn ruimer. Wel hebben deze nog stapelbedden en is de cabine eenvoudig ingericht. Deze boten bieden doorgaans plaats aan maximaal zestien passagiers. Je hebt in deze klasse altijd een eigen sanitair met warm water.

Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 3214,- p.p. bij 2 personen (incl. retourvlucht Galapagos eilanden)

De Galapagos boten in deze klasse zijn nog ruimer dan de voorgaande klasses. Je bent ook hier met maximaal zestien passagiers. Je hebt dus een grotere boot met een gelijk aantal reizigers wat zorgt voor meer comfort. De kamers hebben twee losse bedden of een tweepersoonsbed. De sanitaire voorzieningen zijn gelijk als in klasse 2, eigen sanitair met warm water.

1
van
4

 

Algemene informatie Galapagoscruise

Wat is inbegrepen in onze Galapagoscruise?

– Je vlucht van het vasteland van Ecuador naar de Galapagoseilanden. Er zijn drie vliegmaatschappijen die op de Galapagos vliegen: Tame, Aerogal en Lan. Iedere cruiseboot maakt gebruik van een van deze maatschappijen met vaste vluchtnummers om er zeker van te zijn dat alle passagiers op dezelfde tijd aankomen.
– Je verblijf op basis van volpension. Koffie, thee en water zijn inclusief overige drankjes kunnen aan boord gekocht worden. Reken ongeveer $2,- voor frisdrank en $4,- voor bier en wijn.
– Twee landexcursies per dag. Meestal is er ook elke dag een snorkelmoment, maar dit is afhankelijk van het weer en de stroming.
– Een Engelssprekende gids die opgeleid is om groepen te begeleiden over de Galapagoseilanden.

Wat is niet inbegrepen in onze Galapagoscruise?

– De vlucht van Nederland naar Ecuador. We doen je graag een passend vluchtvoorstel bij je reis.
– Entreegeld van US$100 p.p. en US$10 p.p. voor een migratiekaart
– Facultatieve excursies (zoals bijvoorbeeld een duikexcursie voor/na de cruise).
– Reis- en annuleringsverzekering (meer informatie).

Reis je alleen of met oneven aantal?

Het is mogelijk om alleen of met een oneven aantal een Galapagoscruise te maken. Op de boten vind je geen driepersoonshutten. Wanneer je alleen of met een oneven aantal bent, is het mogelijk om een kamer te delen. Hiervoor betaal je geen extra kosten. Wanneer je wel een eenpersoonshut wilt, rekent de boot hier een flinke meerprijs voor. De meerprijs is per boot afhankelijk, maar altijd tussen de 70% en 100% boven op de standaardprijs. Je betaalt eigenlijk voor twee personen.

Wat zijn de regels met betrekking tot de bescherming van de Galapagoseilanden?

De Galápagoseilanden worden steeds populairder. Hierdoor komt er steeds meer druk te liggen op het unieke ecosysteem. De overheid heeft daarom nieuwe regels bepaald voor het toerisme om de eilanden beter te beschermen.

De nieuwe regels gelden voor alle uitvoerende partijen in het toerisme op de Galapagoseilanden. Vanaf februari 2012 mag geen enkel vaartuig meer dan één keer binnen veertien dagen een bepaald eiland bezoeken. Op deze manier probeert de overheid de reizigers te verspreiden over het hele archipel. Om de boot zoveel mogelijk te laten varen vaart deze over het algemeen de ene week een zuidelijke route en de andere week een noordelijke.

Prijzen en routes

De overheid is in Ecuador gemachtigd om per direct/met terugwerkende kracht regels aan te passen en prijzen te wijzigen. Alle (vlucht)prijzen, routes en informatie zijn hierdoor onder voorbehoud van wijzigingen tot aan het moment van afmeren.

Uitzondering op de ANVR annuleringsvoorwaarden: voor Galapagos retourvluchten en bootreizen geldt: bij afzegging na reservering 50 % kosten en bij minder dan 64 dagen voor vertrek 100 % kosten.

x

Verstuur je reisplan