Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag van 09:00-17:30 uur

  Bouw je eigen Chili-reis

  Combineer Peru met Chili

  Of je nu graag Santiago de Chili wilt verkennen of lama’s wilt spotten in de woestijn van San Pedro de Atacama, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar, in combinatie met Peru, Bolivia of de Galápagoseilanden. Zo bouw je je eigen Zuid-Amerika-rondreis. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele rondreizenBel of mail ons: wij, Zuid-Amerika-experts Annemieke en Corina, helpen je graag op weg.

  We helpen je vanuit onze eigen ervaring              Je slaapt kleinschalig en sfeervol
   Je ziet de highlights, maar mijdt de massa           Vervoer en excursies zijn geregeld

  Kies je favoriete Peru & Bolivia bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Er lopen lama’s op de maan

  Reisschema: San Pedro de Atacama
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 298,- p.p. bij 2 personen

  De droogste woestijn ter wereld ligt niet in Afrika maar in het noorden van Chili: de San Pedro de Atacama woestijn. Je komt terecht in een surrealistische wereld van gortdroge vlaktes met grillige rotsformaties. Het is het ideale startpunt voor een meerdaagse jeeptocht richting het waarschijnlijke hoogtepunt van je combinatiereis, de zoutvlakten van Bolivia.

  De bevolking woont in kleine gehuchten tussen zoutafzettingen die zo ver afgelegen zijn dat het voelt alsof je alleen op de wereld bent. Je verblijft in het knusse San Pedro en gaat aan het eind van de middag de woestijn in om de zonsondergang en maanopkomst te zien boven de Maanvallei.
  verder lezen

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Peru & Bolivia reis!

  1
  van
  1
  x