Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag van 09:00-17:30 uur

  Rondreis Bolivia: localsRondreis Bolivia

  Rondreizen Bolivia individueel

  Een rondreis door Bolivia is in één woord afwisselend. Het ene moment loop je over een heksenmarkt en bezoek je een beroemde panfluitmaker, het andere moment rijd je over een immense lege zoutvlakte in Bolivia. Of je luistert naar het gekrijs van ara papagaaien in de diepe Boliviaanse Amazone. Trek voldoende tijd uit om dit allemaal te kunnen beleven tijdens je Bolivia rondreis. De regering besteedt weinig aandacht aan de promotie van Bolivia reizen of aan verbetering van de infrastructuur. Je Bolivia rondreis gaat dan ook vaak over hobbelige wegen en je ziet weinig andere reizigers. Kortom, een land met veel gezichten waar je je nog echt een avonturier voelt.

  Op onze site staan verschillende Peru reizen en Bolivia reizen (oftewel bouwstenen), welke je kunt combineren tot een Bolivia rondreis die bij jouw wensen past. Onze Bolivia reis specialisten hebben veel reis -ervaring en kunnen je goed adviseren over handige routes en leuke plekjes.

  Tijdens je rondreis Bolivia via Peru online slaap je op kleinschalige plekken, zoals een posada, een hotel gemaakt van zout, een huisje van klei of sfeervol Boliviaans stadshotel.

  Rondreis Bolivia: zoutvlakteRondreizen Bolivia

  Een greep uit onze Bolivia rondreizen

  Naast het zelf samenstellen van je Peru en Bolivia rondreis, kun je ook kiezen uit onze kant en klare Peru en Bolivia rondreizen, die we zelf al voor je hebben samengesteld met bouwstenen. Zo zie je gemakkelijk hoe de routes in elkaar steken, maar wil je iets aanpassen dan is dat uiteraard mogelijk. Een Bolivia rondreis wordt vaak gecombineerd met een Peru, daarom zijn onderstaande rondreizen ook op deze manier ingestoken.

  Bolhoeden, indianen en Inca’s

  Een combinatie rondreis waarbij je de highlights bezoekt, maar ook ruim de tijd neemt voor Bolivia tijdens je rondreis. Je slaapt op een landgoed in de heuvels, maakt een tocht door de mijnen en per jeep reis je langs het zoutmeer. In Peru trek je langs inca-paden naar Machu Picchu en heb je tijd voor de heilige vallei.

  Peru, Chili en Bolivia rondreis

  Een combinatiereis waarbij je in vier weken Peru en Bolivia intensief bezoekt maar ook het noorden van Chili niet overslaat. Je reist langs de kust, de Colca Conyon en naar San Pedro de Atacama met maanlandschappen, geisers en bizarre rotsformaties. Een 4-daagse jeeptocht brengt je vervolgens langs gekleurde lagunes, vulkaantoppen en rose flamingo’s brengt je naar Uyuni in Bolivia. Langs La Paz en het Titicacameer eindig je je Bolivia rondreis door de Heilige Vallei naar Machu Picchu.

   

  Kijk hier voor een overzicht van onze individuele Bolivia en Peru rondreizen.