Rondreis Bolivia - LocalsRondreis Bolivia

Rondreizen Bolivia individueel

Een rondreis door Bolivia is in één woord afwisselend. Het ene moment loop je over een heksenmarkt en bezoek je een beroemde panfluitmaker, het andere moment rijd je over een immense lege zoutvlakte in Bolivia. Of je luistert naar het gekrijs van arapapagaaien in de diepe Boliviaanse Amazone. Trek voldoende tijd uit om dit allemaal te kunnen beleven tijdens je Bolivia-rondreis. De regering besteedt weinig aandacht aan de promotie van Bolivia-reizen of aan verbetering van de infrastructuur. Je Bolivia-rondreis gaat dan ook vaak over hobbelige wegen en je ziet weinig andere reizigers. Kortom, een land met veel gezichten waar je je nog echt een avonturier voelt.

Op onze site staan verschillende Peru-reizen en Bolivia-reizen (oftewel bouwstenen), die je kunt combineren tot een Bolivia-rondreis die bij jouw wensen past. Onze Bolivia-experts hebben veel reiservaring en kunnen je goed adviseren over handige routes en leuke plekjes.

Tijdens je rondreis Bolivia slaap je met Riksja Peru op knusse  plekken, zoals een posada, een zouthotel, een huisje van klei of sfeervol Boliviaans stadshotel.

Rondreis Bolivia: - ZoutvlakteRondreizen Bolivia

Een greep uit onze Bolivia-rondreizen

Naast het zelf samenstellen van je Peru- en Bolivia-rondreis, kun je ook kiezen uit onze kant en klare Peru- en Bolivia-rondreizen, die we zelf al voor je hebben samengesteld met bouwstenen. Zo zie je gemakkelijk hoe de routes in elkaar steken, maar wil je iets aanpassen, dan is dat uiteraard mogelijk. Een Bolivia-rondreis wordt vaak gecombineerd met Peru, daarom zijn onderstaande rondreizen ook op deze manier ingestoken.

Bolhoeden, indianen en Inca’s

Een combinatierondreis waarbij je de highlights bezoekt, maar ook ruim de tijd neemt voor Bolivia tijdens je rondreis. Je slaapt op een landgoed tussen de heuvels, maakt een tocht door mijnen en per jeep reis je langs het zoutmeer. In Peru trek je langs Incapaden naar Machu Picchu en heb je tijd voor de Heilige Vallei.

Peru-, Chili- en Bolivia-rondreis

Een combinatiereis waarbij je in vier weken Peru en Bolivia intensief bezoekt, maar ook het noorden van Chili niet overslaat. Je reist langs de kust, de Colca Conyon en naar San Pedro de Atacama met maanlandschappen, geisers en bizarre rotsformaties. Een vierdaagse jeeptocht brengt je vervolgens langs gekleurde lagunes, vulkaantoppen en roze flamingo’s naar Uyuni in Bolivia. Langs La Paz en het Titicacameer eindig je je Bolivia-rondreis via de Heilige Vallei in Machu Picchu.

 

Kijk hier voor een overzicht van onze individuele Bolivia- en Peru-rondreizen.