Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag van 09:00-17:30 uur

  relaxhotel-restaurantOvernachten in Peru en Bolivia

  De kracht van Peru online is onder meer dat we je, daar waar mogelijk, onderbrengen in karakteristieke kleinschalige accommodaties die passen bij Peru of Bolivia, of bij de streek waarin je bent. Dat kan een typische posada zijn: een klein hotel of pension waar de eigenaar meestal ook de manager is. Maar ook een koloniale villa, een omgebouwd landhuis of een jungle lodge. Ook kun je slapen in een klei-hut op een eiland in het Titicacameer, of in een tentje midden in de Andesbergen (bijvoorbeeld tijdens de Inca Trail). Sommige overnachtingsplaatsen hebben iets speciaals, bijvoorbeeld een lodge aan de rivier in de Colca Canyon met eigen warmwaterbronnen.

  Verder hebben we vooral gelet op de vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel, hygiëne en een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben de accommodaties allemaal zelf bezocht en helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes. Hieronder vind je een impressie van de categorieen accommodaties die wij in onze reizen hebben opgenomen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

  Karaktistieke accommodatie

  Een schone, sfeervolle en verzorgde posada op een goede locatie is een duidelijk voorbeeld van een karaktistieke accommodatie. Ze variëren van een centraal gelegen posada met bloemenpatio in Arequipa of een ecologische junglelodge. Maar ook een heerlijk ‘getting-away-from-it-all’ hotelletje met zwembad in de oase van Huacachina valt in deze categorie. De meeste overnachtingplaatsen van Peru online vallen in deze groep.

  Arequipa reis casaChivay posada Colca Canyonhuisje junglelodge - reis BoliviaHotel HuacachinaPeru comfort hotel

  Special Stay accommodatie

  Bij sommige bouwstenen hebben we bijzondere accommodaties gevonden, die iets duurder zijn dan degene die we normaal aanbieden, maar dan slaap je ook wel bijzonder. Zo verblijf je bijvoorbeeld in een lodge aan de rivier in de Colca Canyon met eigen warmwaterbronnen. Ook een achttiende-eeuwe landhuis (inmiddels natuurlijk wel gerenoveerd) met knusse patio’s valt in deze categorie.

  Lodge Colca CanyonColca Canyon lodgerelaxhotel-restaurantcomfort-hotel-kamerZouthotel-kamerZouthotel-zithoekZouthotel-sneeuwpop

  Eenvoudige accommodatie

  Dit zijn simpele, maar redelijk comfortabele accommodaties. Je hebt een eigen kamer met eigen toiletfaciliteiten, maar het hotel heeft verder weinig sfeer. Wij hebben voor deze accommodaties gekozen omdat er vaak geen knussere hotels zijn of deze geen goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Ondanks dat de kamers eenvoudig zijn, zijn ze wel van alle gemakken voorzien. Het hotel in Uyuni bij de zoutvlakte in Bolivia, of het hotel in Puno tijdens de bouwsteen Typisch Titicaca of Titicaca eilandhoppen, zijn hiervan goede voorbeelden.

  Double room PotosiOvernachten-eenvoudigovernachten-ontbijt

  Beleef back to basic

  Simpel, maar een ervaring om nooit te vergeten. Bij deze accommodaties draait het om de beleving. Tijdens een trekking in de Andes verblijf je in een bungalow tentje en is minimaal sanitair. Bij een lokale familie thuis op het Titicacameer, verblijf je in een eenvoudig hutje. Op de zoutvlakte deel je een slaapzaal en de faciliteiten met je medepassagiers. Sommige lange trajecten worden afgelegd per comfortabele (in Peru) of eenvoudige (in Bolivia) nachtbus. Tijdens de volgende bouwstenen is dit het geval: Van zeeleeuwkust naar droomoase, Mag ik een beetje zout, Flamingo’s en Vulkanen.

  Tent Salcantay - reizen PeruPeru Amantani gastgezinAmantani Titicaca - Peru reisTiticaca Amantani - rondreis PeruAccommodatie Zoutvlakte

   

  stel je eigen reis samen met Peru en/of Bolivia bouwstenen of bekijk hier onze rondreizen