Lekker eten in Peru?

eten reis peru

 

Het is wellicht niet het eerste waaraan je denkt, maar in Peru kan je lekker eten … Jum! Onder ander de quinoa, die nu in Nederland erg populair is, komt hier vandaan. Of kies voor de typische Peruaanse gerechten zoals ceviche met limoen of iets gewaagder de geroosterde cavia. Dat de Peruanen kunnen koken, zie je maar liefst drie keer terug in de top 50 van beste restaurants van de wereld …

Via deze link kun je zien dat drie verschillende chefs met hun eigen restaurant in Lima zijn geëindigd in de top 50. Namelijk op plaats 4, 14 en plaats 44. Ben je in Lima en wil je lekker uit eten? Er is voldoende keuze.

 

Bekijk ook eens...

Welke optie wil je aanvragen?

Op adem komen in Arequipa
Raften op de Chili rivier
x
+

Lees ook...

Wereldwonder Machu Picchu

18 August 2016
| inspiratie

Vanaf het moment dat ik voet zette op Zuid-Amerikaanse bodem ben ik verliefd op het continent. Het is de combinatie van de afwisselende natuur, de lieve mensen en interessante cultuur. Hoewel ik tijdens mijn eerste reis natuurlijk het meeste uitkeek naar Machu Picchu, heeft de omgeving van de Colca Canyon de meeste indruk op mij gemaakt. De ontmoeting met boerin Josephina zette mij echt even met beide benen op de grond. Josephina liet me zien dat zij echt oprecht gelukkig is met haar eenvoudige leven op het platteland en dat geld en spullen niet de basis zijn voor geluk. De diversiteit en toegankelijke bevolking zorgen ervoor dat ik met veel plezier weer terug keer naar Peru!

Verstuur je reisplan