Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag van 09:00-17:30 uur

  Je eigen Peru reis samenstellen

  Gemakkelijk te combineren met Bolivia, Chili en/of Ecuador

  Peru reis samenstellen - Meisje Colca CanyonBij Peru online heb je de mogelijkheid om zelf een individuele Peru (en/ of Bolivia) reis samen te stellen. We raden aan om je eerst te orienteren op basis van onze bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s van 2 tot 7 dagen door het hele land. We reisden zelf in Peru (en Bolivia) en hebben onze bouwstenen zo samengesteld, dat je tijdens de reis de afwisseling en ervaringen krijgt die je verwacht op een Peru reis. Bij aankomst in Peru is het prettig dat je transfer en de eerste twee overnachtingen geregeld zijn. Met een Easy Going startpakket regelen wij dit voor je.

  Voor diegenen die het puzzelen liever aan ons overlaten, hebben wij logische combinaties van bouwstenen gemaakt, die samen een individuele Peru rondreis of combinatie rondreis vormen.

  Onze Peru reisspecialisten zijn zelf in Peru geweest en helpen je graag. Je kunt vrijblijvend je eigen reisplan opstellen of ons een mailtje sturen met daarin je wensen en contactgegevens. Telefonisch zijn we uiteraard ook te bereiken. Klik hier voor onze contact gegevens.

  Klik hier voor het overzicht van onze Peru bouwstenen