Je eigen Peru-reis samenstellen

Gemakkelijk te combineren met Bolivia, Chili en/of Ecuador

Peru reis samenstellen - Meisje Colca CanyonBij Riksja Peru heb je de mogelijkheid om zelf een individuele Peru- (en/ of Bolivia-)reis samen te stellen. We raden aan om je eerst te orienteren op basis van onze bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s van twee tot zeven dagen door het hele land. We reisden zelf in Peru (en Bolivia) en hebben onze bouwstenen zo samengesteld, dat je tijdens de reis de afwisseling en ervaringen krijgt die je verwacht op een Peru-reis. Bij aankomst in Peru is het prettig dat je transfer en de eerste twee overnachtingen geregeld zijn. Met een Easy Going startpakket regelen wij dit voor je.

Voor diegenen die het puzzelen liever aan ons overlaten, dan hebben wij logische combinaties van bouwstenen gemaakt die samen een individuele Peru-rondreis of combinatie-rondreis vormen.

Onze Peru-experts zijn zelf in Peru geweest en helpen je graag. Je kunt vrijblijvend je eigen reisplan opstellen of ons een mailtje sturen met daarin je wensen en contactgegevens. Telefonisch zijn we uiteraard ook te bereiken. Klik hier voor onze contactgegevens.

Klik hier voor het overzicht van onze Peru-bouwstenen.