Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Live Chat

   Misschien is jouw Peru-reis al geboekt en voel je de reiskriebels. Waarschijnlijk beginnen er dan inmiddels ook allerlei vragen op te borrelen. “Kan ik het beste een koffer of backpack meenemen op reis? Moet ik een slaapzak meenemen? Ik spreek geen Spaans, is dat een probleem?”. Wil je het antwoord op die vragen, stel ze dan tijdens onze live-chat op dinsdag 27 juni! Tussen 19.30 en 20.00 uur zullen we al je vragen beantwoorden, maar we zullen als ervaren Peru-fanaten natuurlijk ook onze insidertips met je delen, zoals wat je kunt doen tegen hoogteziekte, waar je de lokale bevolking ontmoet en of het echt zo koud is op de zoutvlakte.

   Je kunt de live-chat hier vinden. Om deel te nemen heb je een Google-account nodig. Mocht je die nog niet hebben dan kun je die hier aanmaken.

   We ‘zien’ je graag dan!

   Riksja Peru contactinformatie

   “Huh, Riksja Peru? Jullie heetten toch Peru online?” Dat klopt. We horen bij Riksja Travel, maar dat was voor onze reizigers niet altijd duidelijk. Daarom hebben we besloten al onze bestemmingen te hernoemen. Vanaf nu heten we dus Riksja Peru: een nieuwe naam, met dezelfde passie voor reizen.

   Reis aanvragen:

   Als je een reis wilt aanvragen, kun je de gewenste bouwstenen of rondreis aanmaken in Mijn reisplan

   E-mail:

   Je kunt ons mailen op info@peruonline.nl. Wanneer je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kunnen we persoonlijk je wensen en vragen met je doornemen. Houd er rekening mee dat we altijd uitgaan van onze bouwstenen en dat je er minimaal 2 af dient te nemen. Mocht je een gebied in je reis willen opnemen dat wij niet aanbieden, dan kunnen we hier wel vaak ruimte voor inplannen in je schema.

   Telefoon:

   We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer: +31(0)71 – 891 03 23
   Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:30 uur
   Zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur (een beperkt aantal Riksja-bestemmingsexperts is aanwezig)

   Reisspecialiste-Peru-Bolivia

   Nieuwsbrief?

   Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

   Social Media:

   Laat je inspireren door Riksja Travel op facebook twitter Youtube Pinterest Googleplus

   Kantooradres:

   Riksja Peru
   Pompoenweg 9
   2321 DK Leiden
   Tel.: 071- 891 03 23

   Noodnummers:

   Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Wanneer je een reisverzekering via ons met Unigarant hebt afgesloten is dit de ANWB-Alarmcentrale, vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088 – 269 28 88). In het geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je bellen met de ANWB op noodnummer +31 70-314 14 14 voor directe hulpverlening. Voor vragen of hulp tijdens je reis kan de lokale partner vaak het beste helpen. Deze contactgegevens staan in je boekingsbrief. Als je daarnaast nog verdere assistentie wenst dan kun je contact opnemen met Riksja Peru. Tijdens kantoortijden kun je ons bereiken op 071- 891 03 23. Riksja Peru is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: 06-346 573 45 (vanuit het buitenland: +31 6 346 573 45).

   KvK- en BTW nummer:

   KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.