Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Riksja Peru contactinformatie

   Dinsdag 22 augustus zitten we met z’n allen in een hutje op de hei, samen te bespreken hoe we Riksja nóg beter, leuker en reislustiger kunnen maken. Dat betekent wel dat we een dagje zeer beperkt bereikbaar zullen zijn. Maar geen zorg, stuur ons gerust een e-mail en dan hoor je woensdag weer van ons!

   Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je reis door Peru? Heb je speciale wensen? Of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier:

   Contactformulier

   Reis aanvragen:

   Als je een reis wilt aanvragen, kun je de gewenste bouwstenen of rondreis aanmaken in Mijn reisplan.

   E-mail:

   Je kunt ons mailen op info@peruonline.nl. Wanneer je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kunnen we persoonlijk je wensen en vragen met je doornemen. Houd er rekening mee dat we altijd uitgaan van onze bouwstenen en dat je er minimaal 2 af dient te nemen. Mocht je een gebied in je reis willen opnemen dat wij niet aanbieden, dan kunnen we hier wel vaak ruimte voor inplannen in je schema.

   Nieuwsbrief?

   Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

   Noodnummers:

   Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Wanneer je een reisverzekering via ons met Unigarant hebt afgesloten is dit de ANWB-Alarmcentrale, vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088 – 269 28 88). In het geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je bellen met de ANWB op noodnummer +31 70-314 14 14 voor directe hulpverlening. Voor vragen of hulp tijdens je reis kan de lokale partner vaak het beste helpen. Deze contactgegevens staan in je boekingsbrief. Als je daarnaast nog verdere assistentie wenst dan kun je contact opnemen met Riksja Peru. Tijdens kantoortijden kun je ons bereiken op 071- 891 03 23. Riksja Peru is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: 06-346 573 45 (vanuit het buitenland: +31 6 346 573 45).

   KvK- en BTW nummer:

   KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.

    

   Kantooradres:

   Riksja Peru
   Pompoenweg 9
   2321 DK Leiden
   Tel.: 071- 891 03 23

   Liever bellen?

   Onze reisspecialisten staan voor je klaar om je te helpen.
   Maandag t/m vrijdag  09:00 – 17:30
   Zaterdag tussen 10:00 en 17:00

    

    

   Social Media:

   Laat je inspireren door Riksja Travel

   icon facebook icon twitter icon youtube icon pinterest icon googleplus