Bouwstenen Galápagos-eilanden

Combineer Peru met Ecuador

Of je nu graag op de Galápagoseilanden zelf wilt slapen of liever het ruime sop kiest, met onze bouwstenen kan het allemaal. Verken de unieke eilanden voor de kust van Ecuador, waar de evolutie stil heeft gestaan. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar in combinatie met Peru, Bolivia & Chili. Zo bouw je je eigen Zuid-Amerika-rondreis. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele rondreizen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring             Je slaapt kleinschalig en sfeervol                             ✔ Je reist individueel met vangnet
 Je ziet de highlights, maar mijdt de massa          Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld          ✔ Je reis wordt CO²-gecompenseerd

Let op: onderstaande prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2019

Kies je favoriete Peru bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Santa Cruz, San Cristobal en een omliggend onbewoond eiland
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Activiteit: bezoek boerderij met reuzenschildpadden, dagexcursie naar een van de eilanden rondom Santa Cruz, snorkeltocht voor de kust van San Cristobal
Reissom: € 1082,- p.p. bij 2 personen

Welke optie wil je aanvragen?

Eigenwijs eilandhoppen op Santa Cruz en San Cristobal
Eigenwijs eilandhoppen Santa Cruz en San Cristobal inclusief hotel met zwembad
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Peru reisplan!

Reisschema: Galapagos eilanden
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Activiteit: volledig activiteitenprogramma
Reissom: vanaf € 2410,- p.p. bij 2 personen (incl. retourvlucht Galapagos eilanden)
Reisschema: Galapagos eilanden
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Activiteit: volledig activiteitenprogramma
Reissom: vanaf € 2982,- p.p. bij 2 personen (incl. retourvlucht Galapagos eilanden)
Reischema: Galapagos eilanden
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Activiteit: volledig activiteitenprogramma
Reissom: vanaf € 3302,- p.p. bij 2 personen (incl. retourvlucht Galapagos eilanden)
1
van
4

Algemene informatie Galapagoscruise

Wat is inbegrepen in onze Galapagoscruise?

– Je vlucht van het vasteland van Ecuador naar de Galapagoseilanden. Er zijn drie vliegmaatschappijen die op de Galapagos vliegen: Tame, Aerogal en Lan. Iedere cruiseboot maakt gebruik van een van deze maatschappijen met vaste vluchtnummers om er zeker van te zijn dat alle passagiers op dezelfde tijd aankomen.
– Je verblijf op basis van volpension. Koffie, thee en water zijn inclusief overige drankjes kunnen aan boord gekocht worden. Reken ongeveer $2,- voor frisdrank en $4,- voor bier en wijn.
– Twee landexcursies per dag. Meestal is er ook elke dag een snorkelmoment, maar dit is afhankelijk van het weer en de stroming.
– Een Engelssprekende gids die opgeleid is om groepen te begeleiden over de Galapagoseilanden.

Wat is niet inbegrepen in onze Galapagoscruise?

– De vlucht van Nederland naar Ecuador. We doen je graag een passend vluchtvoorstel bij je reis.
– Entreegeld van US$100 p.p. en US$10 p.p. voor een migratiekaart
– Facultatieve excursies (zoals bijvoorbeeld een duikexcursie voor/na de cruise).
– Reis- en annuleringsverzekering (meer informatie).

Reis je alleen of met oneven aantal?

Het is mogelijk om alleen of met een oneven aantal een Galapagoscruise te maken. Op de boten vind je geen driepersoonshutten. Wanneer je alleen of met een oneven aantal bent, is het mogelijk om een kamer te delen. Hiervoor betaal je geen extra kosten. Wanneer je wel een eenpersoonshut wilt, rekent de boot hier een flinke meerprijs voor. De meerprijs is per boot afhankelijk, maar altijd tussen de 70% en 100% boven op de standaardprijs. Je betaalt eigenlijk voor twee personen.

Wat zijn de regels met betrekking tot de bescherming van de Galapagoseilanden?

De Galápagoseilanden worden steeds populairder. Hierdoor komt er steeds meer druk te liggen op het unieke ecosysteem. De overheid heeft daarom nieuwe regels bepaald voor het toerisme om de eilanden beter te beschermen.

De nieuwe regels gelden voor alle uitvoerende partijen in het toerisme op de Galapagoseilanden. Vanaf februari 2012 mag geen enkel vaartuig meer dan één keer binnen veertien dagen een bepaald eiland bezoeken. Op deze manier probeert de overheid de reizigers te verspreiden over het hele archipel. Om de boot zoveel mogelijk te laten varen vaart deze over het algemeen de ene week een zuidelijke route en de andere week een noordelijke.

Prijzen en routes

De overheid is in Ecuador gemachtigd om per direct/met terugwerkende kracht regels aan te passen en prijzen te wijzigen. Alle (vlucht)prijzen, routes en informatie zijn hierdoor onder voorbehoud van wijzigingen tot aan het moment van afmeren.

Uitzondering op de ANVR annuleringsvoorwaarden: voor Galapagos retourvluchten en bootreizen geldt: bij afzegging na reservering 50 % kosten en bij minder dan 64 dagen voor vertrek 100 % kosten.

x