Bolivia zouttour

Bouw je eigen Peru- reis

En combineer met Bolivia, Chili en/of Ecuador Galapagos

Reizigers die hun Peru reis willen verdiepen met een ervaring in een authentiek, minder bezocht, Zuid-Amerikaans land, combineren Peru met de zoutvlakte, geisers en lagunes van Bolivia. Vanaf hier bereik je gemakkelijk in één dag de droogste woestijn ter wereld in het noorden van ChiliEcuador onderscheidt zich van Peru door de door Charles Darwin bezochte Galápagos-eilanden met haar uniek geëvolueerde flora en fauna.

Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren specialisten Annemieke, Kiki, Michelle en Carmen helpen je graag verder.

Kies een regio

1 Peru bouwstenen

Peru- reizen

Stap uit de voetsporen van andere reizigers en in de voetsporen van de Inca’s in Peru! Laat je overrompelen door besneeuwde Andes-toppen, spot condors in een canyon, zoef door zandduinen bij een tropische oase en vaar over het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Sluit je reis af in de tropen en ga er op zoek naar kaaimannen en papegaaien.

2 Inca trail en Machu Picchu bouwstenen

Machu Picchu-trekkings en Inca Trail-routes

Hét hoogtepunt van je Peru-reis: een bezoek aan de oude Incastad Machu Picchu. Wij bieden verschillende programma’s die de heilige vallei combineren met een bezoek aan de Machu Picchu. Zo zijn er meerdaagse trekkingen, waarvan de Inca Trail het beroemdste is. Maar er zijn ook kortere wandelmogelijkheden of bouwstenen waarmee je per trein naar Machu Picchu gaat.

3 Bolivia en Chili bouwstenen

Zuid-Amerika reizen in Peru en Bolivia

Bolivia is het meest traditionele land van Zuid Amerika en ook erg afwisselend. Het ene moment loop je over een heksenmarkt in een drukke stad, dan rijd je in een jeep over een immense lege zoutvlakte. Of luister in de Amazone naar het gekrijs van de ara papegaaien. Een land met veel gezichten waar je je nog echt een avonturier voelt. Wil je Peru combineren met de zoutvlakten in Bolivia, dan reis je meestal via het noorden van Chili. Hier ligt de droogste woestijn van de wereld, met gortdroge vlaktes, grillige rotsformaties en spuitende geisers.

4 Ecuador Galápagos bouwstenen

Galápagos eilanden

Ecuador, met de door Charles Darwin ontdekte Galápagos-eilanden, grenst aan het noorden van Peru. Eeuwenoude reuzeschildpadden, vogels met blauwe voeten, je kunt er zo dichtbij komen dat je ze bijna kunt aanraken. Het is niet goedkoop en je moet er wat moeite voor doen. Vanuit Lima gaan er dagelijks vluchten naar Quito en Guayaquil, waarvandaan de vluchten vertrekken naar de Galápagos. Je beloning: een onvergetelijke ‘once in a lifetime’ reiservaring.