Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag van 09:00-17:30 uur

  Peru-familiereisPeru met kinderen

  Peru rondreizen met kinderen

  Een reis door Peru is avontuurlijk en afwisselend. Als je het ons vraagt is een reis door Peru met kinderen vanaf circa 8 jaar goed te doen. Hiervoor hebben we een speciale website opgezet www.perukids.nl. Reizen met een goede balans tussen natuur en cultuur en een flinke dosis avontuur en adrenaline en fun! Want daar hebben oudere kinderen/tieners ook behoefte aan.

  Reis je met kinderen dan ben je al snel gebonden aan de schoolvakanties. De reizen die we hebben samengesteld zijn ideaal in de zomermaanden. Je reist onderweg per bus, boot en trein en slaapt in afwisselende accommodaties geschikt voor families. In Peru heb je te maken met flinke hoogteverschillen, om de kans op hoogteziekte te beperken plannen we genoeg rustmomenten in je reis.

  Geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op onze PeruKids website.

  peru-met-kinderen-homestay-2RiksjaKids: samen de wereld ontdekken

  Wil je met jongere kinderen op pad en zoek je een bestemming die meer geschikt is voor kleine kinderen, kijk dan eens op www.riksjakids.nl. Hier bieden wij op een geselecteerd aantal bestemmingen reisprogramma’s aan die speciaal zijn samengesteld voor families. Onze Kids-reisspecialisten weten uit eigen ervaring hoe het is om met (kleine) kinderen ver op reis te gaan. Zij helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw ideale reis.

  Ben je opzoek naar alternatief op Peru, bekijk dan bijvoorbeeld onze andere Latijns-Amerikaanse bestemmingen CostaRicaKids of MexicoKids.

  Onze Peru met kinderen rondreizen bekijken

  of naar het  PeruKids bouwstenen