Bouw je Peru familiereis

Individuele familiereis Peru

Met het gezin een reis naar Peru maken? Doen! Volg het Incapad naar wereldwonder Machu Picchu, spot krokodillen in het Amazonewoud en ga raften aan de voet van een vulkaan.

 

Een familiereis door Peru is avontuurlijk en afwisselend. Als je het ons vraagt is een reis door Peru met kinderen vanaf circa acht jaar goed te doen. We hebben een aparte website gemaakt voor Peru reizen met families: Riksja Family Peru. We houden rekening met wensen die je als gezin hebt op een Peru reis: een familiekamer of twee kamers naast elkaar, en vaak een zwembad.

Reis je met kinderen, dan ben je al snel gebonden aan de schoolvakanties. De reizen die we hebben samengesteld zijn ideaal in de zomermaanden. Je reist onderweg per bus, boot en trein en slaapt in afwisselende accommodaties geschikt voor families. In Peru heb je te maken met flinke hoogteverschillen. Om de kans op hoogteziekte te beperken plannen we genoeg rustmomenten in je reis.

De reismoeders van Riksja Family Peru zijn er zelf geweest en hebben een top 5 samengesteld van de leukste excursies – die ze uiteraard zelf ook hebben getest.

Aanrader voor tieners! Lonely planet Verboden voor ouders. Het staat vol leuke feitjes over Zuid-Amerika.

Reis je met jongere kinderen en zoek je een alternatief dat uitermate geschikt is, kijk dan eens bij onze andere Latijns-Amerikaanse bestemmingen Riksja Family Costa Ricaof Riksja Family Mexico.

 

Peru combineren met Bolivia en Chili

Je wilt na je familiereis door Peru graag de overstap maken naar buurlanden Chili en Bolivia. Dat kan!  Houd er wel rekening mee dat dit de reis pittiger maakt en dat het vervoer en de accommodaties minder comfortabel zijn. In deze landen bieden wij geen reizen aan die speciaal op families gericht zijn. Wel proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken en kunnen we meer rust in de reis in plannen.

 

 

 

Familiereizen Peru

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Peru bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family.