Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag van 09:00-17:30 uur

  Inca Trail en Machu Picchu

  Machu Picchu-trekkings en Inca Trail-routes

  Of je nu op actieve wijze naar Machu Picchu trekt of onderweg nog wat cultuur wilt snuiven, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Peru-rondreizenBel of mail ons: wij, Peru-experts Annemieke en Corina, helpen je graag op weg.

  We helpen je vanuit onze eigen ervaring              Je slaapt kleinschalig en sfeervol
   Je ziet de highlights, maar mijdt de massa           Vervoer en excursies zijn geregeld

  Kies je favoriete Peru & Bolivia bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Inca Trail en alternatieve meerdaagse Peru trekkings naar Machu Picchu

  Op het pad van de Inca’s

  Reisschema: Cusco – Inca Trail - Macchu Picchu – Cusco
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 780,- p.p. bij 2 personen

  De klassieke Incatrail is een 4-daagse trekking met kampeerovernachtingen. Deze trail is de bekendste en meest populaire wandeltocht van Zuid Amerika. Als je een normale conditie hebt is het lopen van de trail dé manier om de grootste ruïnestad van het Inca tijdperk te bereiken. 

  Na een nacht in Cusco begin je aan de 41 kilometer lange tocht over de vroegere handelsroute van de Inca’s naar Machu Picchu, hoog in het Andesgebergte op een moeilijk bereikbare magische plek.
  verder lezen

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Peru & Bolivia reis!

  Witte pieken, groene dalen

  Reisschema: Cusco – Salcantay trail – Machu Picchu - Cusco
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 758,- p.p. bij 2 personen

  De Salcantay Trail is een 4-daagse trekking met kampeerovernachtingen. Het is één van de populairste alternatieven voor de Inca Trail en komt ook uit bij Aguas Calientes. Het grootste verschil met de Inca Trail is dat je onderweg weinig ruïnes tegenkomt en dat je niet lopend bij Machu Picchu aankomt. 

  De natuur is daarentegen zeer spectaculair: overweldigende witte bergtoppen wissel je af met groene dalen vol tropische bloemen. Je loopt een minder bekend deel van de Inca Trail. Salcantay is de op één na hoogste berg in de omgeving van Cusco (6271 meter) en daardoor is deze tour nog wat pittiger.
  verder lezen

  Ande(r)s trekking naar bergvolk

  Reisschema: Cusco – Lares Trail – Machu Picchu - Cusco
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom: € 895,- p.p. bij 2 personen

  De Lares Trail is een 3-daagse trekking met kampeerovernachtingen. Deze trail kun je wandelen als alternatief voor de Inca Trail. Bergmassieven, rotsformaties en heldere bergmeertjes vormen het decor. Kuddes alpaca’s kruisen je pad in de kleine boerendorpjes. 

  Wanneer je de Andes beter wilt leren kennen, je een normale conditie hebt en graag meer te weten komt van de natuur en de locals dan past deze relatief minder zware trekking goed in je reisprogramma.
  verder lezen

  Hiken en biken naar Machu Picchu

  Reisschema: Cusco – Inca jungle trail – Machu Picchu - Cusco
  Reisduur: 4 dagen/ 3 nachten
  Reissom: € 493,- p.p. bij 2 personen

  Downhill mountainbiken tussen besneeuwde Andestoppen, wandelen over een Incapad in de tropen en ook nog raften en ziplinen voor een extra adrenalinekick! Dit is zonder twijfel de sportiefste route naar Machu Picchu, voor echte avonturiers. Lees meer over deze bouwsteen ‘Inca-jungletrail Peru’.

  Korte Peru reizen naar Machu Picchu met trekking van 1 dag

  Alle tijd voor trail en vallei

  Reisschema: Cusco – heilige vallei - Machu Picchu – Cusco
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 783,- p.p. bij 2 personen

  Deze Incatrail kort bestaat uit een trekking van 1 dag en slaat de hoogste bergpassen over. Je doet alleen het minder steile deel van de Trail naar de zonnepoort van Machu Picchu. Je slaapt in een hotel en de volgende ochtend heb je alle tijd om de heilige stad Machu Picchu van dichtbij te bekijken. 

  Zo maak je toch mee hoe het is om de beroemde Inca Trail door de Andes te lopen, maar het is minder afzien. De twee dagen die je uitspaart heb je tijd om de Heilige Vallei van de Inca’s te zien.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Alle tijd voor trail en vallei
  Fietsen in de heilige vallei
  Verblijf in comfort hotels in Aguas Calientes en Ollantaytambo
  x

  Op en top Machu Picchu

  Reisschema: Cusco – heilige vallei - Aguas Calientes – Machu Picchu
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 543,- p.p. bij 2 personen

  Een voordelig alternatief voor de tweedaagse trekking naar Machu Picchu. Ben je net te laat om een plaatsje op het Incapad te bemachtigen, loop je liever een alternatieve dag trekking of is de tweedaagse trail net boven budget? Dan is dit een waardig alternatief.

  Met een privégids wandel je naar en bezoek je Machu Picchu, maar beklim je ook de nabijgelegen Machu Picchu-mountain, waarvandaan je uitkijkt op Machu Picchu, omliggende bergpieken en eeuwenoude Incapaden. Ook bezoek je de Heilige Vallei van de Inca’s. 
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Op en top Machu Picchu
  Fietsen in de heilige vallei
  x

  Machu Picchu zonder wandeldagen

  Verborgen ponchopad naar Incastad

  Reisschema: Cusco - heilige vallei - Machu Picchu - Cusco
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 678,- p.p. bij 2 personen

  Ga van het gebaande pad in de Heilige Vallei. Waar je overal in de Peruaanse Andes bolhoedjes, hoepelrokken en kleurige draagdoeken ziet, leer je in deze bouwsteen hoe die kleding wordt gemaakt. Durf je ook zelf een lama te scheren, verf te maken of wol te spinnen en te weven? Samen met je eigen gids bezoek je ook de ruïnes en markt van Pisac. Slaap in een voormalig klooster en maak je klaar voor de absolute highlight van je trip: Machu Picchu. Lees meer over deze Heilige Vallei-bouwsteen.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Verborgen ponchopad naar Incastad
  Fietsen door de heilige vallei
  x

  Markten en mañana Machu Picchu

  Reisschema: Cusco - heilige vallei - Machu Picchu - Cusco
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 465,- p.p. bij 2 personen

  Wil je Machu Picchu zien, maar ben je niet zo’n wandelaar? In deze Incatrail bouwsteen staan cultuur, contact met de lokale bevolking en een ontspannen verblijf in de vallei centraal. 

  Een deel van de route leg je af in een kleine groep met gids, en de overige dagen kun je geheel naar eigen wens invullen. Je loopt over kleurrijke markten, langs de ruïnes van Pisac en bezoekt zelfstandig Machu Picchu. Je hebt zo van alles wat in je Machu Picchu trip, zonder te veel te moeten afzien.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Markten en mañana Machu Picchu
  Paardtijtocht in Ollantaytambo
  Verblijf in comfort hotels in Aguas Calientes en Ollantaytambo
  x
  1
  van
  8

  Blogger All day Every Daisy is met ons naar Peru geweest en heeft de Machu Picchu bezocht. Nieuwsgierig waarom een bezoek aan Machu Picchu voor Daisy het hoogtepunt van haar reis was? Bekijk dan haar video.

  x