Rustig ritme Santa Cruz

Santa Cruz Bolivia

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Santa Cruz
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Activiteit: ontdek Santa Cruz op eigen houtje
Reissom: € 85,- p.p. bij 2 personen
Reisperiode: gehele jaar

✓ Rustige start na vlucht uit Europa met een of meerdere overstappen
✓ Aankomsttransfer en overnachting in het centrum van Santa Cruz zijn geregeld
✓ Meet & greet met lokale vertegenwoordiger
✓ Stad met vriendelijk karakter, mix van modern en traditioneel

Overnachten: 1 nacht in tweepersoonskamer met douche/toilet
Excursie: geen
Transport: aankomsttransfer
Maaltijden: 1x ontbijt
  • overige maaltijden

  • excursies

  • entreegelden

  • fooien

Plaza de Armas Santa Cruz Dag 1 – Aankomst Santa Cruz

Op ongeveer 20 km van het centrum ligt de luchthaven van Santa Cruz. Haal eerst je bagage op, wanneer je de aankomsthal inloopt staat onze vertegenwoordiger je op te wachten. Ons standaard hotel ligt net buiten het hart van het centrum van Santa Cruz, vlak naast het Plaza 24 de Septiembre. De kamers zijn aan de kleine kant maar hebben een privé badkamer en airconditioning. Prima voor deze ene overnachting. Vanaf het dak van het hotel heb je een prachtig uitzicht over de stad. Mocht je interesse hebben in een upgrade naar onze comfort-optie, dan informeren we je graag over de mogelijkheden.

Santa Cruz is een handelscentrum voor producten die in de omgeving verbouwd worden, zoals katoen, suikerriet en koffie. Het centrum ademt ondanks de moderne gebouwen een koloniale sfeer uit. Op het centrale plein staat een enorme kathedraal. Op korte afstand ligt het Museo Etno Folklorico en het stadspark El Arenal. ’s Avonds is het heerlijk vertoeven op de schaduwrijke bankjes. Doordat de stad ruim 1,5 miljoen inwoners heeft, zijn er ’s avonds veel culturele activiteiten. Vraag ernaar bij de receptie. Of stort je in het bruisende nachtleven op Avenida Monseñor Rivero, waar je cafés vindt met live muziek. Bij locals bekend als de Boulevard.

Vliegen - rondreis Bolivia en PeruDag 2 – Santa Cruz vertrek

Na het ontbijt verlaat je Santa Cruz. Is Santa Cruz het eind van je reis, dan kun je op de Los Pozos markt nog op zoek naar bolhoedjes, wollen mutsen en andere souvenirs voordat je naar de luchthaven vertrekt.

Zelf hebben we genoten van de twee nachtjes in Samaipata. Hier kun je heerlijk relaxen in de hangmat en in de voetsporen van Che Guevara treden. Je wordt dan ’s morgens opgehaald bij je hotel in Santa Cruz. Anders ga je in de loop van de dag op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de vlucht naar Sucre.